TIPS & CARA LEGIT CHECK KASUT AIR JORDAN 1 | KASUT BUNDLE FAKE

TIPS & CARA LEGIT CHECK KASUT AIR JORDAN 1 | KASUT BUNDLE FAKE

Yo guys, video kali ni aku ajar serba sikit cara nak Legit Check kasut Air Jordan 1 & tips apa yang korang kena buat untuk beli kasut Air Jordan 1 yang original/legit. Video ni agak panjang, tapi banyak info yang korang boleh dapat.

Legit Check punya part aku taknak explain pasal material, colour, leather etc. sebab semua benda tu korang takkan dapat tahu kalau tak compare sebelah sebelah dengan yang ori. So aku cerita cara paling senang untuk check kasut tu ori ataupun tidak.

Instagram :

@aimandvnial
https://www.instagram.com/aimandvnial/?hl=en

@solesteps
https://www.instagram.com/solesteps/?hl=en

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *